Produkter
Biografier og selvbiografier
Business
Børne- og ungdomsbøger
Dyr og have
English Books
Historie, filosofi og samfund
Humor
Kalendere og årbøger
Kogebøger
Krimi og spænding
Krop og Sjæl
Kunst og kultur
Lydbøger
Lyrik
Skønlitteratur
Sportsbøger
Tilbud »
Brugte bøger
E-bøger
Posters og postkort
Betal med
Vi modtager Dankort Vi modtager eDankort
Vi modtager Visa Vi modtager Visa Electron
Vi modtager MasterCard Vi modtager Maestro
Vi modtager American Express Vi modtager JCB
Søg
Indtast søgeord
eller gå til
Avanceret søgning
Nyheder  Mere
Henrik Dahl: Investering uden habit (2018)
Henrik Dahl: Investering uden habit (2018)
 149,95 DKK
Anmeldelser  Mere
Lise Schultz: Den Fjerde Årsag (2017)
Lise Schultz forstår at fange opmærksomheden gennem hele bog ..
5 af 5 stjerner!
Information
Handelsbetingelser
Om Historia Books
Kontakt
Kundeservice
Har du spørgsmål kan du kontakte os på:

2714 4065

eller sende en e-mail til:

Krop og Sjæl

Viser 1 til 20 (af 21 produkter)  1  2  Næste > 
    Produktnavn   Pris 
Anne Marie Jensen: Fertilitet og fysioterapi (2. udgave, 2018)
Vis stort billede
Anne Marie Jensen: Fertilitet og fysioterapi (2. udgave, 2018)

Hvorfor nedsætter arvæv, smerter, spændinger og nedsat bevægelighed vores chance for at blive gravide? Hvordan påvirker vores arbejdsstillinger, holdning og motionsvaner vores frugtbarhed? Kan man motionere for meget, for lidt eller forkert, hvis man gerne vil være gravid? Og hvordan kan man, ved at følge simple fysioterapeutiske anvisninger(el. metoder), optimere sine chancer for at den næste graviditetstest bliver positiv og fører til fødslen af et sundt barn? Forfatteren til bogen ”Fertilitet & Fysioterapi”, fysioterapeuten Anne Marie Jensen, har gennem de sidste fem år specialiseret sig i at behandle forskellige former for infertilitet med fysioterapeutiske metoder. Hun har deltaget i kurser og efteruddannelse i ind- og udland inden for Mojzisova-metoden, Mercier Therapy, Arvigo Therapy, Die Fruchtbarkeitsmassage, Aviva-method, manuel arvævsbehandling, organmassage, bindevævsmassage mm. Desuden har hun foretaget et mindre litteraturstudie for at indsamle videnskabelig materiale om fysioterapeutisk fertilitetsbehandling fra hele verden, og systematisk indsamlet erfaring fra mere end 130 patientforløb på egen fysioterapeutiske klinik i København. Denne bog har til hensigt at videreformidle substancen af den viden og erfaring om fysioterapeutisk fertilitetsbehandling, som gennem årtier har være anvendt i både Europa, Amerika og Asien, så også danske kvinder, par og sundhedsfaglige, kan drage nytte af den. Bogen indeholder to selvbehandlingsprogrammer – et øvelsesprogram og et selvmassageprogram, som straks kan tages i brug af læseren. Hvert program indledes af en historisk og faglig introduktion til hver metode med udgangspunkt i den foreliggende forskning. Derudover indeholder bogen et afsnit om laserterapi, et afsnit medmotionsvejledning og et kort afsnit om stress og body-mind-træning 

...læs mere
 249,95 DKK
Antal: 
Anne Marie Jensen: Fertilitet og fysioterapi (2016)
Vis stort billede
Anne Marie Jensen: Fertilitet og fysioterapi (2016)

 

...læs mere
 249,95 DKK
Antal: 
Anne-Grete Hav Hermansen: Hvad er du værd? - Styrk dit selvværd og få et godt liv (2013)
Vis stort billede
Anne-Grete Hav Hermansen: Hvad er du værd? - Styrk dit selvværd og få et godt liv (2013)

 Hvis du tror, du selv eller andre, du kender, er alene om at have et lavt selvværd, tager du fejl.

Lavt selvværd er nærmest en folkesygdom. Når vi slås med usikkerhed, angst, stress, depression, spiseforstyrrelser, overvægt, ensomhed, mobning, konflikter med andre, livskriser og meget andet, handler det næsten altid i bund og grund om selvværdet. De andre problemer er blot en følge af et skadet selvværd, og de fleste af dine genvordigheder bliver langt lettere at håndtere og løse, når du får styrket dit selvværd.

I denne lille bog får du indsigt i, hvad et dårligt selvværd kan skyldes, og hvorfor det er så udbredt et problem. Du får også nogle redskaber, så du helt konkret kan arbejde på at styrke dit selvværd.

 

 

 

 

...læs mere
 199,00 DKK
Antal: 
Bentzon Ehlers: Stjernerne i dig (E-bog)
Vis stort billede
Bentzon Ehlers: Stjernerne i dig (E-bog)

 ”Stjernerne i dig” er ikke blot en bog om astrologiens historie, fødselshoroskopet og stjernetegnene. Det er også en bog om dig selv, din kæreste, din familie, dine venner og dem, du ellers kender. Kan læses ned til 12 år. Ny revideret udgave.

...læs mere
 150,00 DKK
Antal: 
Birgit Springer Nielsen: Hvem kan, du kan! (2017)
Vis stort billede
Birgit Springer Nielsen: Hvem kan, du kan! (2017)

Birgit Springer Nielsen fremlægger i denne håndbog en række forslag til, hvordan du som pædagog kan gøre hverdagen mere givende for dig selv og børnene.

Det pædagogiske personale er mange steder præget af stress og et stort psykisk pres, og flere og flere oplever at gå hjem fra arbejde med en følelse af ikke at have slået til eller haft mulighed for at udnytte deres kompetencer. Der er en tendens til, at skylden bliver lagt på manglende ressourcer, dårlig ledelse, samarbejdsvanskeligheder osv., men denne bog opfordrer i stedet til at finde løsningerne “nede i hverdagen”.

På baggrund af egne erfaringer samt teoretisk materiale giver Birgit Springer Nielsen bl.a. bud på, hvordan du kan få flere plusser på den følelsesmæssige konto, hvordan du kan skabe bedre rammer for børnene, så institutionen optræder som en “ekstra pædagog”, og hvordan du kan planlægge en hverdag, så børnene får det bedst mulige udviklingsgrundlag.
 

...læs mere
 229,95 DKK
Antal: 
Bresson, Rasmussen, Hornshøj: Midt i a ræs (Dreamlitt 2014)
Vis stort billede
Bresson, Rasmussen, Hornshøj: Midt i a ræs (Dreamlitt 2014)

Dette er ikke endnu en bog om overgangsalderen og dens hormon-hotte hedeture eller endnu en spis-dine-rynker-væk guide. Med Midt i a ræs vil vi sætte en bølge i gang om at følge passionen midt i livet. For livet begynder midt i. Det er et centrum med power. Vi har nemlig masser af kræfter til at gå ud og gøre noget, som ikke bare handler om at pudse sølvtøjet og egoet, men om at gøre noget sammen – for andre og for fællesskabet. Vi vil bruge vores viljekraft til at træde i karakter på vej til at forandre og forvandle verden. Vi vil debattere det eksistentielle: at bruge vores aldersoverskud til at gøre noget – noget, der rækker ud over os selv. Det er ikke længere nok at være – vi skal handle. Vi vil ha’ dig til at sige: Ja, jeg kan! 

...læs mere
 249,00 DKK
Antal: 
Bunch: Bliv ven med dig selv (2015)
Vis stort billede
Bunch: Bliv ven med dig selv (2015)

Denne bog vil guide dig kærligt og sikkert gennem et forløb, som kan hjælpe dig ud på den anden side af stress, depression og angst. Du får forklaringer, som giver dig en forståelse af det, der sker i dig, og du får gennem konkrete opgaver redskaber til at lære dig selv bedre at kende, til at ændre dine tanker og handlinger og dermed påvirke dit liv. “Hvis du bruger det, du har læst om i denne bog, så tænker og handler du anderledes, end du plejer, og så sker der noget andet. Du lytter til dig selv og tager alvorligt, hvad du hører. Du kan stadig møde perioder i dit liv, der er svære af forskellige årsager. Det er et vilkår. Men nu kender du kroppens og psykens signaler. Du kan acceptere og rumme følelserne, du kan geare ned, og du kan bruge redskaberne Så gør det! Tag dig selv alvorligt - elsk dig selv og dit liv så meget, at du gør det. Så er mit formål med denne bog opnået”.  

...læs mere
 229,00 DKK
Antal: 
Dahlerup: Breve fra medjurgorje (2015)
Vis stort billede
Dahlerup: Breve fra medjurgorje (2015)

“Breve fra Medjugorje” blev skrevet som dagbog under forfatter Elisabeth Tasarek Dahlerups første pilgrimstur til byen, hvor den Hellige Gudsmoder stadig er nærværende for alle, der søger Hende og beder om Hendes forbøn i alle livets situationer. Det påvirkede forfatterens åndelige udvikling så meget, at hun blev inspireret til at skrive brevene til et på daværende tidspunkt meget sygt og åndeligt menneske. Disse Breve er skrevet til alle pilgrimme, der er på “Vejen” gennem livet både i det fysiske og i det åndelige.  

...læs mere
 199,00 DKK
Antal: 
Fenger: Når mobilen tager magten (2016)
Vis stort billede
Fenger: Når mobilen tager magten (2016)

Smartphones og iPads sluger meget tid i mange menneskers – unge som gamles – hverdag og dagligliv, men hvilke konsekvenser har det for vores nærvær og samvær med andre, vores familieliv, vores børn og unges udvikling, og lærer/elev-relationen at meget af vores tid går med at se ind i en skærm?
Denne bog beskriver, hvordan den digitale teknologi og de sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat direkte går ind og udnytter menneskets instinkter og tilfredsstiller vores behov hurtigere end vores forstand og vilje kan ’følge med’ og ’sige fra’. Menneskets ur-instinkter styres af behov for: sex, føde, og at holde os orienteret og føle os som en del af ’flokken’. Markedet af sociale medier og den digitale industri ændrer og styrer vores adfærd væk fra det det rigtige samvær og nærvær med andre mennesker, der kræver en reel indsats og duelighed, til det hurtige digitale kick, hvor vi føler os ’med’ uden at være det.
Hvad kan man ’selv’ ændre ved det? Hvem kan? Skal man – og hvorfor? Bogen kommer med en række bud og er tiltænkt forældre og lærere, psykologer og pædagoger, samfunds- og teknologi-interesserede, giver en række svar og værktøjer. 

...læs mere
 199,95 DKK
Antal: 
Fritze Buur: Mig og Mødet (2015)
Vis stort billede
Fritze Buur: Mig og Mødet (2015)

Kærligheden er limen, der binder vores fælles verden sammen. 

 

...læs mere
 249,00 DKK
Antal: 
Inge Schützsack Holm: Den indre Uro (2016)
Vis stort billede
Inge Schützsack Holm: Den indre Uro (2016)

Indre uro er en samlebetegnelse for den stress og smerte, der følger af utryg tilknytning og tilknytningstraume. Med afsæt i evolutionspsykologi, neurovidenskab og tilknytningsteori viser Inge Schützsack Holm, hvordan traumatisering i de tidlige tilknytningsrelationer påvirker hjerne og nervesystem i form af alvorlig dysregulering. Det kan senere føre til kaskader af symptomer af psykosomatisk karakter – i form af intense smerter, globale indre ubehagstilstande og et generelt dårligere helbred. Bogen kommer ind på en række centrale fænomener som hyperarousal, overlevelsesadfærd, traumatiske erindringer, dissociation, somatisk hukommelse, identitetsforstyrrelser, skam, forladthedsdepression, kompromitteret grænsesætning, mentaliseringsbrist og selvbeskyttelsesstrategier. Bogens omdrejningspunkt er, at heling af tilknytningstraume er mulig grundet hjernens og nervesystemets iboende selvhelingskapacitet. Inge Schützsack Holm peger særligt på psykoterapi og mindfulness som støtte i helingsprocessen. Bogen henvender sig til alle, der kender den indre uro, og som søger en dybere mening med den stress og smerte, de oplever. Dernæst henvender bogen sig til psykoterapeuter, psykologer, læger, pædagoger og andre behandlere, der er i kontakt med tilknytningstraumatiserede mennesker. Bogen er skrevet i et letlæseligt sprog og egner sig godt til undervisningsbrug. Den indeholder endvidere mange kliniske eksempler. 

...læs mere
 299,00 DKK
Antal: 
Jonas Thranov: Eksemplets Visdom - En Pædagogisk Model (2013)
Vis stort billede
Jonas Thranov: Eksemplets Visdom - En Pædagogisk Model (2013)

I det pædagogiske univers, det være sig i dag- og døgninstitutioner, skoler, læreanstalter, i familierne og på arbejdspladsen, kort sagt alle steder, hvor mennesker mødes, opstår der interaktion. Det vil sige en stimulering og impuls der via handlingen, gensidig påvirker mennesker i den ene eller anden retning. Vi er derfor alle altid eksempler for hinanden, gode som dårlige.

Der er mange forskellige veldokumenterede teorier for pædagogisk arbejde, alle mere eller mindre med samme hensigt, at vise vejen til at kunne mestre eget liv.

Det er her at ’Eksemplets Visdom’ som pædagogisk begreb, har sin egen essentielle betydning for alt pædagogisk arbejde. For bagved pædagogikkens forståelse af menneskets adfærd og de opdragelsesteknikker der udmøntes i teorier, ligger det forhold, at vi mennesker spejler os i hinanden for at kunne forstå hinanden.

 

 

 

...læs mere
 169,00 DKK
Antal: 
Karina Anov Chapman:Linedanserinde - den moderne kvindes stress (2017)
Vis stort billede
Karina Anov Chapman:Linedanserinde - den moderne kvindes stress (2017)

Bogen er en beretning om hvorfor flere og flere yngre kvinder idag ender med at brænde ud.

Mange kvinder er “linedanserinder”, der bevæger sig i en balancegang mellem alt det, de mener der forventes af dem og ikke mindst det, de forventer af sig selv.

Forfatteren og stress-terapeuten Karina Anov Chapman deler ud af sin store viden om stress og søger at bryde det tabu, det er at indrømme, når livet gør ondt og hverdagen kun handler om overlevelse.

Chapman giver en ærlig beretning om sit eget livs sværeste perioder og forsøge at give andre kvinder et grundlag for ikke at havne i samme situation.

I bogen arbejdes der med de mekanismer, der danner grundlag for kvindernes høje forventninger til sig selv, selvkritikken og det lave selvværd.
 

...læs mere
 249,95 DKK
Antal: 
Majbritte Ulrikkeholm: Rejsen til kærlighed (2016)
Vis stort billede
Majbritte Ulrikkeholm: Rejsen til kærlighed (2016)

Rejsen til KÆRLIGHED sammen hver for sig og alene er en kvindes fragmentariske optegnelser, der tilsammen udgør en poetisk mosaik af fortællinger, digte og refleksioner.Teksterne kan læses hver for sig, men samlet læst vil de udgøre fortællingen om et menneskes rejse tilbage til sig selv og til den kærlighed, der aldrig dør. 

...læs mere
 249,00 DKK
Antal: 
Nina Bentzon-Ehlers: Kend din sjæl (2014)
Vis stort billede
Nina Bentzon-Ehlers: Kend din sjæl (2014)

 Tænd lyset! Der er intet vigtigere, vi kan gøre som mennesker end at tænde lyset. I vores eget liv og i andre menneskers liv. 

 
At tænde lys og udvide sin bevidsthed er tvungent pensum for alle sjæle. I denne bog får du praktiske redskaber til selvudvikling, der virker. Og masser af inspiration fra andres personlige beretninger. Lær om mindfulness, meditation og spirituel astrologi. Og lær om børneopdragelse med sund fornuft og holistiske redskaber.
 
 
”Jeg elsker at høre eller at læse andre menneskers livshistorie. Især hvis den er fortalt på en sådan måde, at denhar noget at sige os alle på et højere spirituelt plan. Det har Nina Bentzon-Ehlers livskloge bog, der udover at indeholde et væld af visdom også er velskrevet og spændende. Jeg anbefaler den hermed på det varmeste.”
 
- Lars Muhl, forfatter til bl.a. "Seeren fra Andalusien" og "Maria Magdalena".
...læs mere
 279,95 DKK
Antal: 
Ole Nisbeth: Gør din virksomhed sund (2014)
Vis stort billede
Ole Nisbeth: Gør din virksomhed sund (2014)

Mange virksomheder arbejder med trivsel og sundhed; men der er ikke megen litteratur om emnet.

Denne bog giver dig en bagvedliggende forståelse for sundhed og nogle konkrete værktøjer til at implementere sundhed i din virksomhed.

 

...læs mere
 169,00 DKK
Antal: 
Rikke Bennekou: Sex- og Kærlighedsafhængighed (2017)
Vis stort billede
Rikke Bennekou: Sex- og Kærlighedsafhængighed (2017)

Sex- og kærlighedsafhængighed bliver en mere og mere udbredt afhængighed. Måske er du selv afhængig? Måske har du allerede erkendt det? Måske benægter du stadig, mens en lille tvivl indimellem sniger sig ind på dig, og giver dig en uforklarlig følelse af, at du på mange måder føler dig fanget i noget, du ikke selv er i stand til at kontrollere og forklare. Måske lever du sammen med en sex- og kærlighedsafhængig og mærker, hvordan det langsomt ødelægger både dig og dit parforhold. Måske kender du én i din omgangskreds, som har en promiskuøs og destruktiv adfærd, og du ønsker at hjælpe. Måske er du terapeut eller lignende, og har brug for en bredere og dybere indsigt i, hvad det vil sige at være sex- og kærlighedsafhængig. Det er målet, at denne lille bog kan være med til at afklare spørgsmål, og hjælpe de af jer, der lider af sex- og kærlighedsafhængighed til at komme ud på den ”anden side”, hvor det ikke er din lyst, men DIG, der styrer dit liv.
 

...læs mere
 129,95 DKK
Antal: 
Rosenfell og Kreutz: Forbindelsen (2018)
Vis stort billede
Rosenfell og Kreutz: Forbindelsen (2018)

Denne bog er resultatet af en omfattende undersøgelse af den særlige forbindelse mellem forældre og børn samt dyr og deres ejer. Udover forfatternes egne oplevelser med forbindelsen indeholder bogen interviews af en række behandlere fra ind- og udland.
Behandlerne er: Inna Segal (Australien), Tedd Koren (USA), Terry og Tanja Murphy (New Zealand), Silvia Marti Korff (Spanien), Ignasi Planavila (Spanien), Maria Kramer (USA), Gitte Sperling (Danmark), Nils Rosted (Danmark), Deb Snyder (USA), Tami Lynn Kent (USA), Gerry Bostock (Australien).
Gennem de medvirkendes fortællinger forsøges der her at forklare noget uforklarligt, og ved at læse denne bog vil du få et indblik i forbindelsen og dermed forhåbentlig en indsigt i dit eget, dine børn og/eller dine dyrs liv. Samtidig vil du måske få en større forståelse for livets udfordringer, og hvordan du kommer igennem dem.
Forfatternes håb er, at denne bog vil gøre dig mere bevidst som menneske og om den måde, vi påvirker hinanden på. 

...læs mere
 199,95 DKK
Antal: 
Vladimir Megre: Anastasia (2016)
Vis stort billede
Vladimir Megre: Anastasia (2016)

Anastasia fortæller historien om iværksætteren Vladimir Megres forretningsrejse til den sibiriske taiga i 1995.Han tilbragte her tre dage med en kvinde ved navn Anastasia, der fortalte ham om
sit unikke syn på emner som havearbejde, børnepasning, healing, natur, seksualitet, religion og mere.

Denne åndelige oplevelse forvandlede Vladimir så meget, at han opgav sine forretninger, og i stedet skrev en bog om den
indsigt, som Anastasia så gavmildt havde delt med ham. Bogen er blevet en international bestseller, og har rørt millioner af mennesker i hele verden.

Den danske udgave er med forord af Jytte Abildstrøm. 

...læs mere
 249,00 DKK
Antal: 
Majbritte Ulrikkeholm: Pilgrim i Hjertet - Essays, Digte og Fortællinger (2013)
Vis stort billede
Majbritte Ulrikkeholm: Pilgrim i Hjertet - Essays, Digte og Fortællinger (2013)

PILGRIM I HJERTET er optegnelser, som forfatteren har gjort gennem et år i det, hun kalder Sjælens Have, der er hendes eget sted på Amager i København men som samtidig også symboliserer et blomstrende sted, der findes dybt i det menneskelige indre.

I optegnelserne møder vi forfatterens læremestre, som er engle, der viser sig i drømme med budskaber til fortælleren, men vi møder også Sorgen, Glæden, Kærligheden og Døden, der viser sig som eventyrskikkelser med bud til fortælleren.

 

 

...læs mere
 249,00 DKK
Antal: 
Viser 1 til 20 (af 21 produkter)  1  2  Næste > 
Indkøbskurv  Mere
Indkøbskurven er tom
Mest populære
1.Bunch: Bliv ven med dig selv (2015)
 
2.Anne-Grete Hav Hermansen: Hvad er du værd? - Styrk dit selvværd og få et godt liv (2013)
 
3.Nina Bentzon-Ehlers: Kend din sjæl (2014)
 
4.Vladimir Megre: Anastasia (2016)
 
5.Anne Marie Jensen: Fertilitet og fysioterapi (2016)
 
6.Inge Schützsack Holm: Den indre Uro (2016)
 
7.Jonas Thranov: Eksemplets Visdom - En Pædagogisk Model (2013)
 
8.Fenger: Når mobilen tager magten (2016)
 
9.Fritze Buur: Mig og Mødet (2015)
 
10.Bentzon Ehlers: Stjernerne i dig (E-bog)
 
Nyhedsbrev
Modtag gode tilbud og nyheder på e-mail.

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Registreret bruger?
Klik her!
Historia BOOKS | Vestergade 39, 3.sal | 5000 Odense C | CVR nummer: 31141532
E-mailadresse: forlaget@historia.dk | Telefon: +45 27144065